HOT disarankeun

Urang narékahan pikeun jadi produsén kualitas pangluhurna

mesin polishing tube pasagi pinuh otomatis

mesin polishing tube pasagi pinuh otomatis ...

Mesin ngagiling cai sabuk abrasive

Model HH-FL50.01 HH-FL50.02 HH-FL50.0...

KST-K10B pompa mentega listrik

1. Sumber kakuatan alat ieu nyaéta ...

KST-F10B pompa mentega listrik

Éta aman sareng dipercaya, konsumsi hawa rendah, ...

KST-8A / B runtuyan pompa mentega listrik

1. Sumber kakuatan alat ieu mangrupa e ...

Mesin pencét Servoine

Modél tekanan maksimum (KN) tr...
recommend_img
  • img perusahaan

Grup HaoHan

Klién nyaéta inti kami, sarat anjeun, prestasi kami.

HaoHan ShenZhen Automation & Technologies Co,.Ltd.salaku produsén ngarah tina mencét & polishing, urang ngahontal sababaraha milestones, urang ditajong kaluar hiji-hiji nu ngahalangan naon urang nyanghareupan di jalan, bener teu cukup, sarta kami teu puas ku prestasi urang.ekspektasi urang téh leuwih maju, precision luhur, sarta leuwih calakan parabot & mesin pikeun ngajawab sababaraha masalah substantive nu Nyanghareupan salila produksi.